Wij zijn Captum, aangenaam!


Captum is een samenwerkingsverband tussen Paul van der Heijden en Marc Hendriks. Beiden psycholoog en dagelijks met volle overtuiging aan het werk met het opleiden van talentvolle psychologen tot specialisten in de gezondheidszorg. Daarnaast begeleidt Captum topsporters en managers in het bedrijfsleven.

 

Captum is gespecialiseerd in het superviseren van psychologen in het kader van hun vervolg opleiding. Uniek hierbij is het samenbrengen en integreren van de specialismen van het Captum-team. Van deze unieke combinatie van klinisch psychologische en neuropsychologische expertise maakt het Captum-team ook gebruik bij talentontwikkeling in het bedrijfsleven en de topsport.

 

Opgericht door Dr. Marc Hendriks en Dr. Paul van der Heijden.

Dr. Marc Hendriks is klinisch neuropsycholoog, naast zijn patiëntenwerk is hij hoofddocent psychodiagnostiek aan de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog, wetenschappelijk onderzoeker en mede-ontwikkelaar van diverse tests zoals de WAIS-IV, de WISC-5 en de WMS.

 

Dr. Paul van der Heijden is als klinisch psycholoog werkzaam in de specialistische gezondheidszorg voor jongeren. Hij is hoofddocent diagnostiek voor de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog. Zijn onderzoek richt zich op de diagnostiek en ontwikkeling van persoonlijkheidsonderzoek. Daarnaast doet hij veel onderzoek naar diagnostische instrumenten waaronder de MMPI-2.