Reis, verblijf en cursuslocatie


Alles over de cursuslocatie

De cursuslocatie Domaine de Barbouyons ligt in Libin (Redu) in de Belgische Ardennen. De accommodatie heeft ruimte voor 60 personen, 20 slaapkamers en 20 badkamers. Elke cursist heeft dan ook een eigen slaap- en badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijk, privé zwembad. 

De cursuslocatie combineert grootsheid met moderne schoonheid. Elke ruimte is uitermate geschikt voor grote groepen, maar ook een meer select gezelschap kan hier prima zijn weg vinden. De accommodatie is voorzien van een grote open keuken en heeft een aparte (open) ruimte met eettafels. 

De tuin is ruim in terrasvorm en door bossen omringd. Het privé terrein is voorzien van diverse karaktervolle plekken: er is een boven- en beneden gelegen tuin en er zijn diverse terrassen rondom het gebouw op verschillende hoogtes. Er zijn rotspartijen, grasvlaktes, een bos met ondoordringbaar struikgewas en er is zelfs een rivier gevoed door vers bronwater ontsproten op het domein zelf. Beneden is een overdekt paviljoen met barbecue en een trapje naar het water om te zwemmen. Vanuit deze twee hectare grote tuin vertrekken zowel boven als beneden verschillende wandelroutes. 


Voldoende vrijheid tijdens uw verblijf

Tijdens deze intensieve, meerdaagse cursus staan dimensionele modellen centraal. Daarnaast is er veel ruimte voor verdiepende casuïstiekbespreking. Ontbijt, lunch en cursus tijden zijn vrijwel volledig vastgesteld. Daarbuiten bent u vrij om op eigen wijze invulling te geven aan uw verblijf. De omgeving van Libin (Redu) biedt een veelvoud van mogelijkheden. Deze kunnen op locatie of op voorhand besproken worden indien wenselijk.


Reis

De cursuslocatie bevindt zich in Libin (Redu) in de Belgische Ardennen. Hier dient u op eigen gelegenheid heen te komen. Vanaf de Belgische grens is het circa twee en een half uur rijden. Op maandag 22 juni wordt u daar om 15:30 uur verwacht.